Proves

Nascut a Badalona un 1 juliol 1963

[expand title=”Curriculum”]

A causa de la meva afectació de Paràlisi Cerebral, amb quatre anys i mig els meus pares em van portar, després de donar diverses voltes, el Centre Pilot Arcàngel Sant Gabriel, situat a la part alta de la muntanya de Montjuïc, just al costat d’on l’estadi Olímpic de Barcelona. Durant la meva estada de 8 any al centre a mitja pensió, els metges i professionals de fisioteràpia, logopèdia, etc. van estar al meu costat per millorar el meu estat físic i poder accedir a l’escola ordinària i obrir-me camins en aquesta societat.

El mes de juny de 1975, just coincidint amb les vacances d’estiu em van donar d’alta del centre per incorporar-me a l’escola ordinària amb un nivell de Quart d’EGB.

Vaig cursar tot l’ensenyament bàsic a l’escola “Artur Martorell” fins a vuitè ja que allà no era possible cursar cap altre estudi i tots els alumnes havíem d’anar a altres centres per continuar la nostra ensenyament. Va ser llavors quan vaig escollir cursar els estudis de Formació Professional com a possible sortida laboral, escollint la branca d’administratiu.

[/expand]